Medicinske sestre u Saudijskoj Arabiji

Velika potreba za zdravstvenim radnicima u Kraljevini Saudijskoj Arabiji pruža izvanredne mogućnosti za zapošljavanje medicinskih sestara. Stabilna ekonomija i brz razvoj učinili su ovu zemlju privlačnom za strane radnike koji čine čak oko 80% zaposlenih u zdravstvenom sistemu Saudijske Arabije.

Uslovi života u Saudijskoj Arabiji su visoki – moderni gradovi, vrhunske zdravstvene ustanove, dobra zarada i obilje kulturnih i rekreativnih aktivnosti. Zaposlene u medicinskom sektoru očekuju stimulativne plate i niz beneficija, uključujući smeštaj, prevoz, zdravstveno osiguranje i poreske olakšice.

Osim odličnih karijernih mogućnosti, medicinske sestre koje rade u Saudijskoj Arabiji imaju priliku da istraže fascinantne pustinjske pejzaže, netaknute obale Crvenog mora i mistične oaze. Saudijska Arabija je jedinstvena po spoju tradicionalnih vrednosti i modernog načina života, gde se istorija i kultura prepliću sa inovacijama i tehnološkim napretkom. Ova zemlja pružiće vam inspirativno iskustvo kako u profesionalnom, tako i u ličnom životu.

U saradnji sa našim partnerima, predstavljamo vam uslove za zapošljavanje medicinskih sestara u središtu Bliskog istoka – u Kraljevini Saudijskoj Arabiji.

 

Uslovi konkurisanja:

• Završena visoka medicinska (zdravstvena) škola, zvanje: strukovna medicinska sestra

Važeća licenca za rad (licenca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije)

Najmanje 2 godine radnog iskustva (pauza u obavljanju medicinske delatnosti nije prihvatljiva ukoliko je duža od 2 godine)

Engleski jezik na komunikacionom nivou (sertifikat nije potreban)

Obavezno priložiti CV u kojem će taksativno biti navedeno obrazovanje (srednja škola, visoka škola) i radno iskustvo (naziv radne pozicije, period rada, naziv zdravstvene ustanove)

Uslovi rada:

• Ugovor na 2 godine sa mogućnošću obnavljanja

Mesečna neto zarada 3500 – 5000 US$ (zarada zavisi od zdravstvene ustanove, radnog mesta i stručnog iskustva)

Bonusi i mogućnost plaćenog prekovremenog rada

Obezbeđen opremljen smeštaj

Obezbeđen prevoz do/od posla

Oko 49 dana plaćenog godišnjeg odmora

Plaćene 2 povratne avionske karte godišnje

Plaćeno zdravstveno osiguranje

Za početak, kontaktirajte nas:

Popunite ovaj formular i pošaljite nam CV. Za sva pitanja možete nam se obratiti putem mejla: office@inostaff.rs ili telefona 064 824 56 89.